LES ELEGIDES

CONFORMADA LA XARXA DE DONES ELECTES DE VALLE JEQUETEPEQUEEl passat 22 de febrer es va conformar oficialment la Xarxa de Dones Electes de Valle Jequtepeque, al Perú, un dels primers fruits de Les Elegides, la primera Trobada de Dones Electes i cooperació que el Fons Mallorquí va organitzar l’any passat.

La xarxa peruana està conformada per regidores dels municipis de Jequetepeque, Pacanga, Chepén, Pacasmayo i Pueblo Nuevo, a més dels pobles de Catalina, Santa Rosa, Chequen i San José de Moro.
Gabriela Núñez, regidora de l’Ajuntament de Pueblo Nuevo, qui va participar en la Trobada de Dones del Fons, serà la presidenta d’aquesta nova xarxa de dones electes. Ella mateixa declara estar “molt agraïda amb el Fons Mallorquí per haver-me donat l’oportunitat de participar en Les Elegides, una trobada de la qual vaig tornar amb moltes idees per enfortir el nostre lideratge. La creació d’aquesta xarxa als nostres municipis és la primera llavor”.
Una de les primeres activitats organitzades per aquesta xarxa és una trobada virtual amb les seves sòcies, lideresses i el públic general per tal d’enfortir la recentment creada xarxa. L’acte tendrà lloc el pròxim 7 de març i s’ha emmarcat en el Dia Internacional de la Dona treballadora. Per això, entre altres temes, es tractarà l’equitat de gènere, la violència cap a la dona i l’assetjament polític o de carrer.

Tornar a notícies